Efter några års resande runt i världen bestämde sig bröderna Marc och Alexandre för att 2005 återvända hem till Bourgogne och föra vidare familjetraditionen att göra vin. Bröderna har dryg 20 hektar utspritt över Maranges, Santenay, Chassagne och Puligny och har på relativt kort tid placerat sig som en av de starkast lysande stjärnorna på den burgundiska vinmakarhimlen.
De vita vinerna jäser och lagras på fat om 350 liter för att vinet inte ska påverkas smakmässigt utav faten. Man rör inte heller om jästfällningen (batonnage) då man anser att också detta hindrar vinets rena smaker från att komma fram. Med undantag för deras Grand Cru-viner används generellt sett inte mer än 20-30% nya fat.
För de röda vinerna används, beroende på vin, upp till 30% av stjälkarna.
Bröderna utövar det dom kallar för ”très lutte raisonnée”, vilket ungefärligt kan översättas till ”extrem hållbarhet” när det gäller skötsel av vinmarkerna. Detta för att, när det verkligen behövs, kunna behandla rankorna med de medel som krävs.